Sugeng rawuh ing situs web kita.

paling laris

proses paling apik

Lingkup operasi

Paling profesional

Ashie urip

Paling cara kanggo nyimpen

Babagan YOHENG

Didegake ing taun 2010, Dongguan Youheng Packing Products Co., Ltd minangka produsen profesional kabeh jinis kabel kertas sing ramah lingkungan. Pabrik dumunung ing kutha Dongguan, kanthi pabrik produksi 2000 meter persegi. Kanggo nambah kapasitas produksi lan nglayani luwih akeh klien kanthi luwih apik, kita mbangun pabrik anyar liyane ing provinsi Fujian, kanthi pabrik produksi 10000 meter persegi. Kanthi teknologi produksi sing maju lan inovatif, kita wis nggawe hubungan bisnis sing stabil karo akeh perusahaan domestik sing misuwur, lan produk kasebut diekspor menyang Eropa, Timur Tengah, Amerika, Asia Tenggara lan sapiturute. kabel karo kinerja apik. Lan kita bakal tetep kerja keras kanggo ngrancang luwih akeh produk anyar kanggo sampeyan lan ngupaya pangembangan umum kita. Saiki kita duwe 3 mesin pemotong kertas, 5 mesin nggawe benang kertas, 150 mesin nyulam kertas lan mesin nggawe kabel kertas canggih liyane. Kita bisa ngasilake meh 400.000 meter kabel kertas rajutan siji dina, supaya kita bisa nyukupi syarat wektu pangiriman klien lan dadi mitra sing bisa dipercaya.

Produk Unggulan

njelajah liyane

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube